Oscar adayı Jesse Eisenberg’ün yazıp yönetmenliğini üstlendiği ve aynı zamanda başrollerini Kieran Culkin ile paylaştığı ‘Gerçek Acı’dan ilk fragman sinemaseverler ile paylaşıldı.
25 Haziran 2024

Sundance Film Festivali’nden eli boş ayrılmayan filmin yönetmen koltuğunda aynı zamanda başrollerde de yer alan Jesse Eisenberg oturuyor. Eisenberg’ün senaryosunu da kaleme aldığı ‘Gerçek Acı’nın diğer başrolü olarak ise ‘Succession’ dizisiyle altın çağını yaşayan ve ödüllere doymayan Kieran Culkin izleyicilerin karşısına çıkacak. 

Searchlight Pictures imzalı filmde ikiliye Will Sharpe, Jennifer Grey, Kurt Egyiawan, Liza Savody ve Daniel Oreskes eşlik ediyor. Filmin yapımcıları arasında Oscar ödüllü oyuncu Emma Stone’un da yer aldığı ‘Gerçek Acı’, ülkemizde 28 Şubat 2025’ten itibaren beyazperdede olacak.

Fragmanının şimdiden merak uyandırdığı filmin konusu ise şu şekilde; Birbirine tamamen zıt karakterdeki iki kuzen; David (Jesse Eisenberg) ve Benji (Kieran Culkin)… İkili, büyükannelerini anmak için Polonya’ya uzanan bir seyahate çıkacaklardır. Ancak bu macera, eski tatsızlıkların, aile geçmişinin gölgesinde yeniden gün yüzüne çıkmasıyla beklenmedik bir hal alacaktır.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)