Mehmet Demir Yılmaz’ın hem senaryosunu kaleme aldığı hemde yönetmenliğini üstlendiği film ''Kum Zambağı'' vizyon için gün sayıyor.
26 Haziran 2024

Koz Yapım Görsel Sanatlar'ın yapımcılığında,Mehmet Demir Yılmaz’ın hem senaryosunu kaleme aldığı hemde yönetmenliğini üstlendiği film ''Kum Zambağı'' vizyon için gün sayarken resmi fragman yayınlandı. Mert Turak, Özge Borak, Orhan Kılıç, Tuncay Çağıl, Murat Ercanlı gibi başarılı oyuncuların yer aldığı film, sinemaseverlere unutulmaz bir aşk hikayesi anlatırken aynı zamanda görsel zenginliği ile içine çekecek gibi duruyor. 

Kum Zambağı, Yunus ile karısı Afife’nin hüzünlü öyküsünü anlatıyor. Yunus, yıllarca beklediği ve adeta kutsayarak sevdiği Afife’ye derin bir aşkla bağlıdır. Eski kocasından gördüğü eziyetler sonrası yeni bir yuva arayan Afife, Yunus’a anlaşmalı bir evlilik teklif eder. Anlaşma gereği, Yunus Afife’yi kendisini sevmesi için zorlamayacak; Afife de aynı çatı altında, Yunus’un yanında olacaktır. Yunus ve Afife bu anlaşmaya uyabilecek midir?

 ''Kum Zambağı'' 5 Temmuz’da sinemalarda yerini alacak.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)