Guy Ritchie’nin son filmi olan The Minister of Uncentlemanly Warfare’in için geri sayım başladı.
26 Haziran 2024

Guy Ritchie’nin son filmi olan The Minister of Uncentlemanly Warfare’in Prime Video'da yayın tarihi için meraklı bekleyiş devam ederken filmin resmi fragmanı yayınlandı. İngiliz Savaş Bakanlığı'nın açıklanan gizli dosyalardaki gerçek hikayelerden ilham alnınarak çekilen ''The Minister of Uncentlemanly Warfare'' 25 Temmuz’dan itibaren içerisinde Türkiye’nin de bulunduğu seçili ülkelerde Prime
Video’da gösterime girecek.

Damien Lewis’in kaleme aldığı “The Ministry of Ungentlemanly Warfare: HowChurchill’s Secret Warriors Set Europe Ablaze and Gave Birth to Modern Black Ops'tan esinlenerek ortaya çıkan filmin senayosunda Guy Ritchie’nin dışında Paul Tamasy, Eric Johnson ve Arash Amel'in imzası bulunuyor. 

Henry Cavill'in başrolünde olduğu filmin oyuncu kadrosunda yok yok... Eiza González, Alan Ritchson, Alex Pettyfer, Hero Fiennes Tiffin, BabsOlusamokun, Henrique Zaga, Til Schweiger, Henry Golding, Cary Elwes filmde Henry Cavill'e eşlik ediyorlar.

İngiliz Savaş Bakanlığı'nın yakın zamanda gizliliği kaldırılan dosyalarına dayanan ve gerçek olaylardan ilham alınarak hazırlanan The Minister of Uncentlemanly Warfare, İkinci Dünya Savaşı sırasında İngiltere Başbakanı Winston Churchill ve aralarında yazar Ian Fleming'in de bulunduğu küçük bir askeri yetkili grup tarafından kurulan ilk özel kuvvetler ekibinin hikayesini anlatan bir aksiyon-komedi filmi. Düzenbazlar ve başına buyruklar gibi birbirinden farklı karakterlerden oluşan çok gizli savaş birimi, alışılmadık ve son
derece centilmence olmayan dövüş teknikleri kullanarak Nazilere karşı cesur bir göreve çıkıyor. Onların bu cüretkar yaklaşımları savaşın gidişatını değiştiriyor ve İngiliz Özel Hava Servisi ile modern karaoperasyonunun temellerini atıyor.

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)