Paul Mescal'in başrolünde olduğu Gladyatör 2 filminden ilk fragman yayınlandı.
11 Temmuz 2024

Usta yönetmen Ridley Scott'ın yönetmenliğini yaptığı, Paul Mescal'in başrolünde olduğu Gladyatör 2 filminden ilk fragman yayınlandı. 

Paul Mescal, Pedro Pascal, Denzel Washington, Connie Nielsen, Joseph Quinn ve Fred Hechinger'ın başrolünde olduğu efsaneleşen ve kült yapımlar arasına giren filminin devam filmi Galadyatör 2 beyazperdeye geri dönüyor. Fragmanı yayınlanan filmin karakter afişleride paylaşıldı. 

Gladyatör 2, İlk filmde Joaquin Phoenix'in canlandırdığı İmparator Commodus'un yeğeni olarak izlediğimiz Lucius'un yetişkin hayatını konu alıyor. Paul Mescal filmde Lucius'a hayat verirken Connie Nielsen Lucius'un annesi olarak ilk filmde oynadığı role geri dönüyor. Lucius filmde kime hizmet ettiği konusunda kafa karışıklığı içinde olan bir generale hayat verirken, Denzel Washington kendi amaçları için perde arkasındaki ipleri elinde tutan, özgürlüğünü satın alan eski bir gladyatöre hayat veriyor.

Bu yılın en merakla beklenen filmi olan Gladyatör 2, aynı zamanda 300 Milyon dolardan fazla bütçesiyle en büyük bütçeli filmler arasında yerini aldı.

Gladyatör 2, ülkemizde 15 Kasım'da vizyona girecek.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)