Prime Video, Citadel: Diana'nın yayın tarihini ve tanıtım fragmanını paylaştı.
17 Temmuz 2024

Prime Video, 2023 yılında yayınladığı Citadel dizisinin dünyasını genişletiyor. Citadel'in dünyasında doğan İtalyan dizisi Citadel: Diana'nın yeni tanıtım fragmanı ve görsellerini yayınlayarak tarih verdi.

 

10 Ekim'de dünya genelinde yalnızca Prime Video'da yayınlanacak olan dizi, yerel yeteneklerin başrolde yer aldığı ve kendi bölgesinde çekilerek köken ülkesinin güçlü kültürel kimliğini yansıtan tarzda benzersiz gösteriler sunuyor. İtalyan Originali Citadel: Diana, Citadel dünyasından prömiyer yapan ikinci dizi olacak, ardından Varun Dhawan ve Samantha Ruth Prabhu'nun başrollerini paylaştığı Hindistan'ın dizisi Citadel: Honey Bunny onu takip edecek. Richard Madden ve Priyanka Chopra Jonas'ın başrollerini üstlendiği Citadel'ın ikinci sezonu ise bu yıl prodüksiyona başlayacak, yönetmen koltuğunda ise Joe Russo yer alacak.

Citadel: Diana için şunları söyleyebiliriz; Milano, 2030: Sekiz yıl önce, bağımsız küresel casus ajansı Citadel, güçlü düşman sendikası Manticore tarafından yok edilir. O zamandan beri, Diana Cavalieri (Matilda De Angelis), bir Citadel ajanı olarak Manticore'un içinde düşman hatlarında bir casus olarak tek başına kalır. Sonunda bir çıkış yolu gördüğünde ve sonsuza kadar kaybolma şansı bulduğunda, en beklenmedik müttefike güvenmekten başka şansı kalmaz. Manticore’nin varisi ve İtalyan örgütün başı Ettore Zani'nin oğlu Edo Zani (Lorenzo Cervasio) de diğer Avrupa aileleriyle liderlik için yarışmaktadır. 

Arnaldo Catinari'nin yönetmenliğini yaptığı, Matilda De Angelis'in başrolde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda, Lorenzo Cervasio, Maurizio Lombardi, Julia Piaton, Thekla Reuten, Giordana Faggiano, Daniele Paoloni, Bernhard Schütz ve Filippo Nigro gibi uluslararası bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Citadel: Diana, 10 Ekim'de dünya genelinde yalnızca Prime Video'da yayınlanacak.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)