Netflix, Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı’nın başrollerinde olduğu Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın 2. sezon Tarih ve tanıtımını yaptı.
17 Temmuz 2024

Netflix, Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın 2. sezon yayın tarihini diziden paylaştığı video ve görseller ile paylaştı. Başrollerinde Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı’nın olduğu Pera Palas’ta Gece Yarısı 2. sezonu 12 Eylül’de Netflix'te izleyici ile buluşacak.

Emre Şahin ve Nisan Dağ’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosu Elif UsmanAksel Bonfil ve Ekin Akçay'ın kaleminden çıkıyor.  Dizinin ikinci sezonuna yeni dahil olan isimler ise şu şekilde; Güven Murat AkpınarNezaket Erden ve Tülin Özen.

1995 yılında, kendisine ait 1940’larda çekilmiş bir bebeklik fotoğrafı bulan Esra, annesinin ve ailesinin kim olduğunu öğrenmek için geçmişe dönmeyi kafasına koyar. Ahmet'in zamanla oynamamak gerektiği uyarıları Esra’yı durdurmaya yetmez ve ikili 1941 yılında kendilerini yeni bir serüvenin içinde bulurlar. Esra annesinin izini sürerken, Ahmet ise tarihin akışını değiştirdiklerini fark eder. Zamanda bir kırılmaya neden olan Esra ve Ahmet’in bir de davetsiz misafiri vardır. Zaman yolculuğunu keşfeden Halit de, aşkının peşinden 1919 yılından 1941’e gelmiştir. Başları yeterince dertte olan ikilinin karşısına bir de Halit’in çıkması, işlerin daha da karışmasına yol açar.    

   

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)