''Dedemin Gözyaşları'' filmi birçok ünlü ismin katılımıyla gerçekleştirdiği büyük bir gala ile izleyicilerle buluştu.
19 Eylül 2024

2024 yılının beklenen filmleri arasında olan ''Dedemin Gözyaşları'' filmi birçok ünlü ismin katılımıyla gerçekleştirdiği büyük bir gala ile izleyicilerle buluştu. Yapımcılığını İhsan Taş ile Oktay Öndeş’in üstlendiği film, 20 Eylül’de beyaz perdede izleyicilerle buluşmaya hazırlananıyor.

Yoğun ilgi gören galaya sanat ve sosyete camiasından birçok renkli isim katılım gösterdi. Filmin güçlü oyuncu kadrosunda Halil Ergün’ün yanı sıra, Erkan Petekkaya, Ali Kürşat uzun, Cem Kılıç, Seda Tosun, Elif Kaya, Turgay Tanülkü, Ali İpin ve Aliye Uzunatağan gibi başarılı isimler yer alıyor.

Filmin senarist ve yönetmenliğini de üstlenen İhsan Taş filmle ilgili duygularını şu sözlerle dile getirdi. ''Bu film, bir ailenin ve kuşaklar arası bağın gücünü vurgulayan bir yapım oldu. Biz filmi çekerken, her sahnesinde bile duygulandık. Tüm ekip olarak biz üstümüze düşenin
en iyisini yapmaya çalıştık. Bundan sonrası izleyicilerin takdiri. Umarım onlar da, filmimizi beğenirler ve keyifle izlerler
” diye konuştu.

Dedemin Gözyaşları, 20 Eylül’de beyaz perdede izleyicilerle buluşmaya hazırlananıyor.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)