Danny Boyle'un 2025 yılında çıkacak olan efsane serinin devam niteliğindeki filmi ''28 Years Later'' Iphone 15 Pro Max ile çekildi.
20 Eylül 2024

Danny Boyle'un 2025 yılında çıkacak olan efsane serinin devam niteliğindeki filmi ''28 Years Later'' Iphone 15 Pro Max ile çekildi. Serinin ilk filmi 28 Gün Sonra 2002 yılında ilk yayınlandığında korku sineması severler tarafından tam puan alarak kült yapımlar arasında yerini aldı. Efsane serinin 3. filmi olacak olan 28 Yıl Sonra ise 75 Milyon dolarlık dev bütçesi ile Danny Boyle tarafından Iphone 15 Pro Max ile çekildi.

20 Haziran 2025 Yılında vizyona girmesi planlanan film, şimdiden sinemaserleri heyecanlanlı bir bekleyişe soktu. Danny Boyle yönetmenliğinin yanı sıra senaryosunu Alex Garland ile birlikte kaleme aldı. Devam filmi niteliğindeki  filmin oyuncu kadrosunda başrolde ilk filmdeki aynı rolüyle Cillian Murphy yer alıyor. Filmde yer alan diğer isimler ise şu şekide; Jodie Comer, Erin Kellyman, Edvin Ryding, Ralph Fiennes, Aaron Taylor Johnson ve Jack O'Connell.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)