Ariana Grande ve Cynthia Erivo'nun başrollerini paylaştığı, 22 Kasım'da vizyona girecek olan Wicked filminden kamera arkası görüntüler paylaşıldı.
17 Ekim 2024

Ariana Grande ve Cynthia Erivo'nun başrollerini paylaştığı, 22 Kasım'da vizyona girecek olan Wicked filminden kamera arkası görüntüler paylaşıldı. Film, yirmi yıldır sergilenen ve çok sevilen müzikallerinden biri olan Wicked'ten uyarlanmıştır. Ünlü film yapımcısı Jon M. Chu tarafından yönetilen Wicked, iki bölüm olarak beyazperdede karşımıza çıkacak. Sürükleyici ve görkemli şöleninin ilk bölümü 22 Kasım'da. Wicked Bölüm İki'nin ise 26 Kasım 2025'te sinemalarda olması planlanıyor.

Wicked, sahne prodüksiyonunun kitap yazarı Winnie Holzman ve efsanevi Grammy ve Oscar ödüllü besteci ve söz yazarı Stephen Schwartz tarafından beyazperdeye uyarlandı. Ariana Grande ve Cynthia Erivo'nun dışında oyuncu kadrosunda Michelle Yeoh, Jeff Goldblum, Jonathan Bailey, Ethan Slater, Marissa Bode, Bowen Yang, Bronwyn James and Keala Settle gibi başarılı otuncular yer alıyor.

Cynthia Erivo'nun Elphaba rolünde izlerken Ariana Grande, Glinda rolünde yer alıyor. kili, fantastik Oz Ülkesi'ndeki Shiz Üniversitesi'nde öğrenciyken tanışır ve aralarında alışılmadık ama derin bir dostluk oluşur. Muhteşem Oz Büyücüsü ile karşılaşmalarının ardından dostlukları bir dönüm noktasına ulaşır ve hayatları çok farklı yollara sapar. Glinda'nın popülerliğe olan amansız arzusu; onu, güç tarafından baştan çıkarılırken, Elphaba'nın kendine ve çevresindekilere sadık kalma kararlılığı, geleceği üzerinde beklenmedik ve şoke edici sonuçlar doğuracaktır. Oz'daki olağanüstü maceraları, sonunda İyi Glinda ve Batı'nın Kötü Cadısı olarak yazgılarını tamamlamalarını sağlayacaktır.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)