Netflix, yeni yerli dizisi Asaf'tan özel bir video yayınlayarak tarih duyurusunu yaptı.
22 Ekim 2024

Özgür Önurme'nin hem yaratıcısı hemde yönetmeni olduğu yeni Netflix yerli dizisi ''Asaf'' 28 Kasım’da sadece Netflix’te izleyici ile buluşacak. Başak Abacıgil Sözeri ve Barış Abacıgil'in yapımcılığını yaptığı dizinin başrolünde Cihangir Ceyhan yer alıyor.

Netflix, 28 Kasım’da tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak olan Asaf dizisinden özel bir video yayınlayarak tarih duyurusunu yaptı. Cihangir Ceyhan'a dizide Burçin Terzioğlu, Saadet Işıl Aksoy, Ahmet Rıfat Şungar, Rıza Kocaoğlu, Serra Arıtürk, Çağdaş Onur Öztürk, Fatih Al, Umut Kurt, Uygar Özçelik, Tayanç Ayaydın, Hakan Karsak, Yılmaz Bayraktar, Mehmet Şeker, Umut Kaplıca, Ersen Karagöz ve Sema Keçik eşlik ediyor.

Asaf'ın konusu ise şu şekilde; Ahlaki değerleri güçlü, sıradan bir şoför olan Asaf, eşi ve oğlundan ayrıldıktan sonra hayatını yeniden düzene sokmanın bir yolunu bulmaya çalışmaktadır. Talihsiz bir trafik kazasının ardından yanlış insanlarla karşılaşır ve kendisini gizemli bir dünyanın içinde bulur. Bundan sonra hayatı asla aynı olmayacaktır.

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)