Jennifer Lopez, "This Is Me…Now" Albümü ve Müzikal Film İle Aklımızı Başımızdan Almaya Geliyor!
08 Aralık 2023

Müzik dünyasının efsane ismi Jennifer Lopez yeni albümünden esinlenerek ortaya çıkardığı müzikal filmi ‘’This Is Me...Now’’ ile  ekranların tozunu attırmaya hazırlanıyor. 20 yıl önce çıkardığı ‘’This Is Me...Then’’e ise bir gönderme niteliğinde olan albümü ile 10 Ocak 2024 tarihinde dünya çapında müzikseverlerle buluşacak.

Lopez’e albümünde dünya çapında tanınmış birçok prodüktör ve besteci katkıda bulunuyor. Rogét Chahayed (Doja Cat, Travis Scott), HitBoy (Drake) ve Jeff “Gitty” Gitelman (H.E.R, Victoria Monet) gibi isimler albümde yer alıyor. Angel Lopez (Jack Harlow), Drew Love (G-Eazy, The Chainsmokers), INK (Beyoncé), Prince Chrishan (Meek Mill, Chris Brown) ve A&R'dan Brandon Riester (BMG) gibi birçok yetenekli isim de projeye de Jennifer Lopez’e eşlik ediyor.

Yıldızlarla dolu projede Jennifer Lopez’in imzası buram buram kokuyor. Ayrıca, albümün yanı sıra Jennifer Lopez, "This Is Me…Now" albümünden ilham alarak çekilecek olan müzikal filmi ile sanatın her dalında ki yeteneklerini sergilemek için gün sayıyor. Prime Video'da 16 Şubat 2024'te izleyiciyle buluşacak olan film, sanatçının müzik kariyerindeki bu önemli dönemi sinemaseverlerin iliklerine kadar işletecek.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)