Park Of İstanbul, sinema severler için arabada sinema deneyimini başlatıyor.
12 Aralık 2023

Park Of İstanbul'dan yeni bir proje geliyor. 300 araç kapasiteli bir arabalı sinema projesine imza atan Park Of İstanbul, sinemaseverler ve ziyaretçileri için farklı bir deneyim sunmayı hedefliyor. 8 m x 5 m ölçülerinde dev perde ve sinema sesi'nin fm transmitter ile araçların radyo frekansına verilmesiyle keyifli bir deneyim sunacak olan Park Of İstanbul Arabada Sinema bizi çok heyecanlandırdı. 

Bu keyifli anları ailesi ve sevdikleri ile deneyimlemek isteyen ziyaretçiler için alanda patlamış mısır sıcak ve soğuk içecek satışları yapılacak. Her hafta farklı bir konsept ile karşımıza çıkmayı planlayan Park Of İstanbul Arabada Sinema, sinema gösterim alanını haftanın film tür temasına uygun olarak süsleyerek bu keyifli deneyimi 2 kat daha arttırmayı planlıyor. 

16.12.2023 cumartesi günü ilk gösterimini gerçekleştirecek Park Of İstanbul Arabada Sinema'nın ilk hafta teması Korku olup 1 hafta boyunca korku filmleri gösterimi yapılacaktır. gösterim saatleri ise ilk seans 19:00 21:00 ikinci seans 21:15 22:45 olarak planlanmıştır. Keyifli ve farklı bir deneyim için arabada sinema keyfini kaçırmamanızı öneririrz. Rezervasyon yaptırmayı unutmayın;)

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)