Prime Video, hit dizisi Reacher’ın üçüncü sezonu için onayının alındığını duyurdu.
18 Aralık 2023

Prime Video, ikinci sezonunun yayınlanması ile üçüncü sezon için onay alındığını duyurdu. Açıklama, Brezilya'nın São Paulo kentindeki CCXP etkinliği kapsamında düzenlenen Prime Video Paneli sırasında Reacher dizisinin yıldızı Alan Ritchson’un üçüncü sezon setinde kaydettiği bir videoyla yapıldı. Ritchson ayrıca bugün yayınlanacak ikinci sezondan uzun bir klip paylaşarak hayranlara aksiyon dolu ilk bölümden bir ön izleme sundu. Dünya çapında tutkulu bir izleyici kitlesine sahip olan Reacher yayınlanmaya başlamasıyla birlikte Prime Video'nun ABD'de ve dünya çapında bugüne dek en çok izlenen beş orijinal sezon arasında yer aldı.

İkinci sezon, eski askeri dedektif Jack Reacher'ın (Alan Ritchson), eskiden ABD Ordusunda görev yaptığı 110. Askeri Polis Özel Soruşturma Birliği üyelerinin birer birer gizemli bir şekilde ve vahşice öldürüldüğüne dair şifreli bir mesaj almasıyla açılıyor. Başıboş bir yaşam süren Reacher, araştırma yapmak için ailesi gibi yakın olduğu üç eski ekip arkadaşıyla yeniden bir araya geliyor.

Reacher dizisinin ikinci ve üçüncü sezonları dünya çapında 240'tan fazla ülke ve bölgede sadece Prime Video'da yayınlanacak.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)