Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç'in başrolünde olduğu yeni Netflix filmi Romantik Hırsız’ın fragmanı yayınlandı.
20 Şubat 2024

Yönetmenliğini Recai Karagöz’ün üstlendiği, Pelin Karamehmetoğlu'nun senaryosunu yazdığı, Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç'in başrolünde olduğu yeni Netflix filmi Romantik Hırsız’ın fragmanı yayınlandı.

İzleyicileri eğlenceli bir entrikanın içindeki aşk hikayesine davet eden Romantik Hırsız, tüm dünyayla aynı anda 14 Mart’ta yalnızca Netflix’te yayınlanacak. Birkan Sokullu ve Esra Bilgiç’e, Fırat Tanış ve Ushan Çakır’ın eşlik ettiği yeni filmi Romantik Hırsız, Interpol’ün Sanat Suçları Birimi’nde çalışan bir polis memuru olan Alin (Esra Bilgiç), girilmesi imkânsız bir müzeden tabloları çalan hırsız olan Güney Arat (Birkan Sokullu) arasındaki aksiyon, aşk ve entrikaya odaklanıyor. 

Romantik Hırsız'ın Konusu:

Alin, Interpol'ün Sanat Suçları Birimi’nde çalışan başarılı bir polis memurudur. Bir süredir dünyanın yüksek güvenliğe sahip müzelerinden değerli tabloları çalan bir hırsızın izini sürmektedir. Alin, yoğun bir takip sonunda bu romantik hırsızın bir sonraki hedefini çözer. Onu yakalamak için harekete geçtiğinde ise hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kalır. Sanat düşkünü bu hırsız, Alin'in bir zamanlar âşık olduğu ve evlenmek üzereyken aniden ortadan kaybolan, milyoner iş adamı Güney'den başkası değildir. Alin'in artık tek çaresi vardır: Güney'le yeniden yüzleşmek ve onu suçüstü yakalamak.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)