Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın aynı isimli romanından ilham alınarak ortaya çıkan ''Cadı'' filmi çok yakında seyirciyle sinemalarda buluşuyor.
28 Şubat 2024

Erman Bostan’ın yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı, Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın aynı isimli romanından ilham alınarak ortaya çıkan ''Cadı'' filmi çok yakında seyirciyle sinemalarda buluşuyor.

Konusu ile birçok temayı içinde barındıran, psikolojik ve gerilim türündeki film 26 Nisan’da vizyona girmeye hazırlanıyor. WOW STUDIOS’un yapımcılığını yaptığı filmin başrollerinde Furkan Andıç ve Buse Meral yer alıyor.

Farklı konusu ile merakları cezbeden ''Cadı''nın hikayesi ise şu şekilde; Osmanlı İmparatorluğu’nun çöküş günlerinde, genç bir dul olan Fikriye’nin zorla evlendirildiği Naşit Nefi Efendi ve yaşadığı köşk hakkındaki Cadı söylentilerinin ardındaki gizemi çözmeye çalışırken gelişen gerilim dolu olayları konu ediniyor. 

Naşit Nefi Efendi’ye Furkan AndıçBuse Meral ise Fikriye’ye hayat veriyor. Filmde rol alan diğer başarılı isimler ise şu şekilde; Çağdaş Onur Öztürk, Süreyya Kilimci, Elif Ürse, Manolya Maya, Hüseyin Soyaslan, Cengiz Orhonlu, Dilara Duman, Yağız Ata Dinçer, Ekin Pasvanoğlu ve Türk Sineması’nın usta isimlerinden Nur Sürer.

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)