M. Night Shyamalan'ın yapımcılığını yaptığı, kızı Ishana Shyamalan'ın ilk yönetmenlik deneyimi olan Gözcüler'in fragmanı yayınlandı.
29 Şubat 2024

“6. His”, “Köy”, “İşaretler” gibi kült korku filmlerinin yönetmeni M. Night Shyamalan'ın yapımcılığını yaptığı, kızı Ishana Shyamalan'ın ilk yönetmenlik deneyimi olan Gözcüler'in tüyler ürpertici fragmanı yayınlandı.

A.M. Shine'ın romanından uyarlanan Ishana Night Shyamalan'ın yazıp yönettiği Gözcüler filmi, tüyler ürpertici fragmanıyla kotku filmi tutkunlarını daha film vizyona girmeden heyecanlandırdı. Başarılı oyuncu Dakota Fanning'in başrolünde olduğu film için vizyon tarihi 7 Haziran olarak açıklandı.

Gözcüler'in oyuncu kadrosunda Dakota Fanning'e Georgina Campbell, Oliver Finnegan ve Olwen Fouere eşlik ediyor. 

“Sizi izliyorlar!”

A.M. Shine'ın romanından uyarlanan film, 28 yaşında bir sanatçı olan Mina'nın İrlanda'nın batısındaki geniş ve el değmemiş bir ormanda mahsur kalmasını konu alıyor.  Bir sığınak bulan Mina, bilmeden her gece gizemli yaratıklar tarafından izlenen ve takip edilen üç yabancıyla birlikte kapana kısılıyor ve gerilim dolu dakikalar başlıyor. 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)