Orlando Bloom’un başrolünde yer aldığı aksiyon gerilim filmi “Adaletin Eli”nin fragmanı yayınlandı.
29 Şubat 2024

Orlando Bloom’un başrolünde yer aldığı aksiyon gerilim filmi “Adaletin Eli”nin fragmanı yayınlandı. Orlando Bloom'a filmde başarılı oyuncu Andie MacDowell dışında Garrett Dillahunt, Scott Haze, Chapel Oaks, Brian Geraghty, Mo McRae eşlik ediyor.  “Adaletin Eli”, 15 Mart’ta vizyonda olacak.

Filmin konusu ise şu şekilde; Bir Appalaş kasabası olan Odim County'de, yakın zamanda yetim kalan yeğeni Savannah'ya bakarak dürüst ve sakin bir hayat yaşamaya çalışan Cash’in kasabayı yöneten sadist kadın gangster Big Cat’in (Büyük Kedi) yeniden kendisi için çalışmaya zorlamasıyla başlayan mücadelesini konu alıyor. Kasabayı ve geriye kalan tek ailesini korumak için her şeyi yapabileceğini, hatta öldürmeyi bile göze alabileceğini öğrenen Cash için yolculuk gitgide zorlaşır, iyi ve kötü arasındaki çizgiler bulanıklaşır ve genç adam bir kâbusun içine çekilir. "Adaletin Eli", üzerinizde unutulmaz bir iz bırakan türde karakterlere sahip bir yapım.

 

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)